Despre concept

 Dr. Madan Kataria și Madhuri

(Fondatori Laughter Yoga International)

Pentru a înțelege ce este LY, vă vom prezenta 5 dintre beneficiile de care vă veți putea bucura chiar de la prima întâlnire:

1. Stare de spirit bună și mai mult râs: LY ne ajută să ne schimbăm starea în câteva minute prin eliberarea endorfinelor (substanțe produse de creier atunci când facem mișcare). Vei râde mai mult decât de obicei, chiar după prima întâlnire.

2. Exerciții sănătoase împotriva stresului: LY este ca un exercițiu de aerobic (cardio) care aduce mai mult oxigen atât corpului, cât și creierului, ceea ce ne determină să ne simțim mai sănătoși și mai energici.

3. Beneficii: LY întărește sistemul imunitar, prevenind apariția bolilor și ajutând la vindecarea acestora (boli cardiace, diabet, depresie, astm, alergii, migrene, cancer)4. Calitatea vieții: Calitatea vieții depinde de calitatea relațiilor pe care le avem cu cei din jur. Râsul este o energie pozitivă care ajută oamenii să lege prietenii sau să le îmbunătățească. Cu cât râdem mai mult, cu atât atragem mai mulți oameni potriviți în jurul nostru.5. O atitudine pozitivă în momente de cumpănă: Cu toții putem râde atunci când lucrurile merg ca pe roate, dar putem spune la fel atunci când ne confruntăm cu provocări? Râsul creează o stare mentală pozitivă care ne ajută să facem față situațiilor neplăcute din viața noastră.

Întâlnirile comunității de LY din România au loc în fiecare vineri la centrul nostru, între orele 18 – 19 și sunt gratuite. Este bine venit oricine (indiferent de rasă, sex, educație, vârstă) deoarece folosim un limbaj comun: râsul.

Roxana Badea – primul LY Leader acreditat din România & fondator LY România

 

Roxana și Madan (Elveția 2011, Training de acreditare LY Teacher)

Leaderi formați de Roxana și cluburile active din România:

Florentina și Dana Oprea – oraderâs.ro

Radu Constantin – Laughter Yoga Club București

Mihaela Iordache

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *